KUTSO VE BELEDİYE BULUŞTU

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ev sahipliğindeki toplantıda bir araya geldi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Meclis Divan Üyesi Melih Aslan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Öncel, Ahmet Y.Yazaroğlu, Salih Çetiner, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Eskioğlu, Şule Özbek İri, Fatih Alkış, Mustafa Aktaş, M.Selman Hatipoğlu’nun katıldıkları toplantıda, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik durumu, yatırımlar, yürütülen proje ve faaliyetlere ilişkin karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları, Ali İhsan Ertaş, Murat Arık, Salih Özden, Abdullah Damcı, İlyas Bahar, Ömer Köse’nin de katıldığı toplantıda, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ilde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler ile gelecek dönemde planlanan projelere ilişkin bilgi paylaştı.

2020 yılı yatırım programı ve projeler, imar projeleri, temizlik ve çevre koruma ile park bahçe projeleri, su, kanalizasyon ve altyapı projeleri, millet bahçesi, Kanal Kütahya projesi gibi konuların paylaşıldığı toplantıda, Zafer Havalimanının daha aktif duruma getirilmesi yönünde görüşler, ilin UNESCO şehri olmasından dolayı yürütülen faaliyetler, şehirdeki yaşam kalitesinin artırılması yönünde yapılabilecek çalışmalar hakkında müzakere yapıldı.

Kütahya 1.OSB Başkanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu ile Kütahya 2.OSB Başkanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Çetiner, organize sanayi bölgeleri hakkında bilgi sunarken, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu KUTSO üyelerinin sorunları ve çözüm önerileri ile görüş ve taleplerini dile getirdi.

Kütahya Belediyesi ve KUTSO arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik hususların da değerlendirildiği toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun projeleri, kurumsal hizmetleri, ildeki yatırımlar, organize sanayi bölgeleri, mesleki eğitim alanındaki faaliyetler, üniversite-sanayi iş birliği çalışmaları ile Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmelere ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset, halk ve basın olmak üzere, tüm erklerin iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayan Özotraç, bu birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde sürdürülmesinin arzu edildiğini ifade etti.

Haber: KUTSO Basın