Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile T.C. Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) iş birliğindeki “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Uygulamaları” bilgilendirme semineri, KUTSO salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç’ın açılış konuşması ile başlayan, KVKK Kişisel Verileri Koruma Uzmanı Mikail Öğürtay sunumundaki seminerde, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun, kapsamı, uygulamaları, kişisel verilerin işlenmesi şartları, özel nitelikli kişisel veriler, verilerin aktarılması ve silinmesine ilişkin yasal şartlar, veri sorumluluğu ve veri güvenliğine ilişkin yükümlülükler, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun görev ve yetkileri ile çalışma usulleri konularında bilgiler verilerek, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim ve seminer programlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.