ENEREX-Antalya Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı

Anfaş Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. den Odamıza gönderilen yazıda;

Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi tarım, turizm, endüstri gibi birçok sektörü ve bireysel tüketicileri de yakından ilgilendiren, yüksek enerji maliyetlerini düşürmeye yönelik 27-29 Şubat 2020 tarihinde “ENEREX ANTALYA ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE DÖNÜŞÜMÜ FUARI”‘nı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Sektörlerin de talebi üzerine 27-29 Şubat 2020 tarihleri arasında ilk olarak bu yıl düzenleyecek fuar, ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Fuarda, yüksek enerji maliyetlerine çözümler üretmek için son teknolojileri sunan enerji sektörünün önde gelen firmaları ile bireysel ve kurumsal ziyaretçiler de bir araya gelecektir.

Fuarla ilgili detaylı bilgilere www.enerexantalya.com web adresinden ulaşabilmektedir.

Üyelerimize ilanen duyurulur.

Bilgi için;