“Yolun iyilik Olsun (Idlib) Kampanyası” Hakkında

Sayın Üyemiz,

Kütahya İl Müftülüğünden Odamıza gönderilen yazıda;

Suriye idlib bölgesinde 3 (üç) aydan beri devam eden hava saldırıları son haftalarda kara saldırılarıyla da yoğunluk kazanmıştır. Bu bölgelerden Türkiye sınır hattına yaklaşık 500.000 bin kişi göç etmiş, göçle gelen 50.000 kişi sağlıklı barınak imkanı bulamamıştır.

Bu nedenle; Diyanet işleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından konu ile ilgili olarak yürütülen “Yolun iyilik Olsun (Idlib) Kampanyası” başlatılmış bu kampanyaya bağlı olarak İlimiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi tarafından bir çalışma yapılmıştır. Başlatılan bu kampanya tüm halkımız ve personelimize duyurulmuştur. Kampanya süresince vakıf şubelerimiz ve ekteki hesapta toplanacak olan nakdi yardımlarla öncelikli ihtiyaç duyulan malzemeler alınarak Müftülüğümüz ve Diyanet Vakfımız öncülüğünde tırlarla ilimizden Suriye sınırındaki lojistik merkezlerine ulaştırılacaktır.

Konunun Diyanet başkanlığınca değerlendirilerek aşağıda belirtilen öncelikli acil ihtiyaç malzemelerinin temini veya nakdi yardımlar için belirtilen hesap numarasının aşağıda belirtmekte olup, gerekli desteğin sağlanması hususunda siz değerli üyelerimizin desteğini arz ederiz.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

 

ACİL İHTİYAÇ MALZEMELERİ:

1-Çadır

2-Plastik branda

3-Plastik hasır

4-Sünger yatak

5-Soba ve yakacak

6-Kıyafet ve ayakkab

7-Gıda Paketi

8-Temizlik malzemeleri

9-Çocuk gıda ve bakım ürünleri

10-Mutfak malzemeleri

BAĞIŞLARINIZ İÇİN TÜRKİYE DİYANET VAKFI KÜTAHYA ŞUBESİ:
ZİRAAT KATILIM BANKASI KÜTAHYA ŞUBESİ: TR10 0020 9000 1975 1975 0002 49