Güney Kore Fuarları Hakkında İl Tanıtım Toplantıları Hakkında

Türkiye Odalar ve  Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığından alınan 19.02.2020 tarihli yazıya atfen, 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde ”Seoul Food and Hotel” fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde ”Import Goods Fair-İthal Ürünleri” fuarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan etkinliklerde gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil, ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya, gibi ülkemizin Güney Kore’ye ihracat potansiyeli yüksek olan sektörlerde firmalarımızın yoğun katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat – 3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantılarının düzenleneceği bildirilmektedir.

İl tanıtım toplantılarının takvimi ekte sunulmaktadır.

İletişim için EİB- Efe FIRAT: efe.firat@egebirlik.org.tr

EK : Güney Kore Fuarları İl Tanıtım Toplantıları Takvimi (1Sayfa)