Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda,

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize gönderilen 12.03.2020 tarihli ve sayılı yazıda; 2/3/2019 tarihli ve 30702 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmeliğin 8 inci maddesine dayanılarak hazırlanan “Büyük Endüstriyel Kazalarla İlgili Hazırlanacak Büyük Kaza Senaryo Dokümanı Tebliği Taslağı”na ilişkin Birliğimiz görüş ve önerileri talep edilmektedir.

Bu itibarla, konu ile ilgili Birliğimiz görüşünü oluşturmak üzere söz konusu Tebliğ Taslağına ilişkin önerilerinizi 31.03.2020 tarihine kadar Odamıza (kutso@kutso.org.tr adresine) word formatında gönderebilirsiniz.

Buyuk-Endustriyel-Kazalarla-ilgili-Hazirlanacak-Buyuk-Kaza-Senaryo-Dokumani-Tebligi-Taslagi