KUTSO TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, korona virüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, online olarak video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Üyelerinin online bağlantıyla katıldıkları, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığındaki toplantıda, ilgili gündem maddeleri müzakere edilerek kararlar alındı. Yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili kutlama ve iyi dilekler paylaşıldı.

Meclis başkanlık divanı tarafından, ilgili gündem maddeleri kapsamında, bir önceki toplantının karar özeti, mali konular, Haziran ayı faaliyet raporu sunuldu. Gündemde yer alan diğer hususlar müzakere ve oylama yapılarak ilgili kararlar alındı.

KUTSO Meclis Üyesi İbrahim Yavuz, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üye sorunlarına çözüm bulunması yönünde yapılan çalışmalardan söz etti. Bu alanda yapılan girişimlerden dolayı, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral’a ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’a teşekkür etti. Üreticilerin sorunlarına yönelik önerilere, Ziraat Odası ve Pancar Ekicileri Kooperatifi gibi kuruluşlardan da destek gelmesinin memnun edici olduğunu ifade etti. Yapılan girişimciler ve çalışmalar neticesinde, küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticisi küçük işletmelere, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yem hibe desteği sağlandığını, bunun sektörde sevindirici bir hamle olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlandığı KUTSO Temmuz ayı meclis toplantısı, iyi dilekler sunularak, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından sona erdirildi.

Haber: KUTSO Basın