Hatırlatma: Türkiye-Polonya Online İş Forumu (16 Eylül 2020)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen yazıda, “Türkiye-Polonya İş Forumu ve İş Görüşmeleri”nin 16 Eylül 2020 Çarşamba günü Polonya Ticaret Odası işbirliğinde gerçekleştirileceği iletilmektedir.

İş Forumunun sabah oturumunda açılış konuşmaları ve sunumlara yer verilecek olup, bu bölümde Türkçe-İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır. Forumun öğleden sonraki oturumunda firmalar arasında gerçekleştirilecek olan ikili görüşmeler ise İngilizce olacaktır.

Türkiye-Polonya İş Forumu’na kayıt tarihi uzatılmış olup; katılmak isteyen firmalarımızın kayıtlarını (İngilizce olarak) polonya.tobb.org.tr adresinden en geç 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Polonyalı şirketlerin profili, katılımcı listesi ve toplantı için teknik ayrıntılar, katılım teyidi bildiren firmalarla daha sonra paylaşılacaktır