KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve KUTSO MTAL Yürütme Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İslam Aktepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, pandemi sürecinde eğitim ile ilgili yürütülen çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi verdi. Başyiğit, ziyaretleri sebebiyle heyete teşekkür ederek, ilimizde yürütülen çalışmalardaki işbirliğinden duyduğu memnuniyetini ve bu çalışma anlayışının artarak devam etmesine yönelik temennilerini dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, eğitimin önemine yaptığı vurgunun ardından, Kütahya’da eğitim hizmetlerine katkı sağlamakta olduklarını ve sağlamaya devam edeceklerini aktardı. Ayrıca eğitim alanındaki çalışmalarda, iş birliğine hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Görüşmenin ardından heyet, KUTSO MTAL Okul Müdürü Hasan Düzgün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Okulun kontenjan durumu, kayıt olan öğrenci sayısı, burs imkanları ve okulun sahip olduğu imkanlar hakkındaki bilgileri heyete sunan Düzgün, gerçekleştirilen ziyaret sebebiyle teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ise, mesleki eğitim için aranan elemanları yetiştirmenin önemi hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Eğitime verdiği önem ve destek kamuoyu tarafından da açıkça bilinen KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, her daim KUTSO MTAL’nin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Karşılıklı başarı temennileri ve iyi dileklerin sunulmasının ardından görüşme sona erdi.

Ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve KUTSO MTAL Yürütme Kurulu Üyeleri, Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan protokol kapsamında yapım çalışmaları devam eden TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaat alanına ziyarette bulundular.

Kütahya OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, inşaatın durumu hakkında heyete bilgilendirmelerde bulundu.
Sanayi ile iç içe olup, geleceğin nitelikli personellerini yetiştirecek olan TOBB MTAL’nin çalışmalarını yakından takip eden kurul, inşaat alanında yapılan incelemeler ve genel durum hakkındaki hasbihâlin ardından, kolay gelsin dileklerini ileterek alandan ayrıldı.

Haber: KUTSO Basın