MİSGEP Doğrudan Hibe Bilgilendirme Toplantısı (ONLINE)

Sayın Üyemiz,

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi’nin (MİSGEP) “Finansal Destek ve Rehberlik Programı” nın online tanıtım etkinliği 8 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecektir.

21 Kasım 2019 tarihinde uygulamaya başlanan MİSGEP ile özellikle madencilik sektöründe proaktif yaklaşıma dayalı iyileştirilmiş çalışma koşullarının desteklenmesi, toplumsal farkındalığın arttırılması ve tüm paydaşların konuyla ilgili bilgi seviyelerinin geliştirilmesi yoluyla daha iyi çalışma koşullarının oluşturulması hedefleniyor.

Etkinlik sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşeceği için sizlere iletilecek olan link üzerinden 7 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 13:00’e kadar online başvuru bölümünden kayıt yaptırmanızı rica ederiz.

Ekte yer alan toplantı davetiyesini maden alanında faaliyet gösteren ilgili gruplarla paylaşmanızı önemle rica eder, sizleri video konferans formatında gerçekleştirilecek olan etkinliğimizde aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kayıt Linki: https://tr.surveymonkey.com/r/finansaldestek_izmir

Tarih: 8 Eylül 2020, Salı
Yer: Online
Saat: 09:30-16:30
Program dili Türkçe’dir.

Not: Online toplantı linki ve şifresi kaydınızı oluşturduktan sonra tarafınıza e-posta ile iletilecektir.

 

EKLER

 

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği