Yeni Normalde Liderlik Eğitimi, Zorlu Koşullarda Ekip yönetimi ve Motivasyon

Alman Türk Ticaret Odasından, Odamıza gönderilen yazıda;

Dünya genelinde yaşanan COVID-19 salgını yalnızca günlük alışkanlıklarımızı değil, iş hayatımızı da derinden etkilemiştir. Pandemi öncesi bazı şirketlerin başlatmış olduğu dijitalleşme ve Home-Office düzeni artık birçok şirket için vazgeçilmez bir unsur haline gelmiştir.

Bu kapsamda yalnızca çalışanların değil, yöneticilerin ve liderlerin de kendilerini yenileme ve geliştirme ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

TD-IHK olarak, bu alışılmışın dışındaki düzende çalışanlarınızı ve ekiplerinizi daha verimli bir şekilde yönetmeniz ve olası krizleri başarıyla atlatabilmeniz için Koç ve Danışman Sayın Çiğdem Güven’le birlikte hazırlamış olduğumuz eğitim programını duyurmak isteriz.

İlk program yarın, 29 Eylül 2020 tarihinde olacaktır ve „Zorlu Koşullarda Ekip yönetimi ve Motivasyon” konusunu ele alacaktır.

Ücretsiz katılım ve kayıt linki:

Eğitim dili Türkçe olacaktır!