Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile oda/borsa başkanlarının katıldığı değerlendirme toplantısı, video konferansla yapıldı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel’in temsilen katıldığı toplantıda, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projeleri ve projelerde yaşanan sıkıntılar değerlendirildi.

Katılımcı oda/borsa temsilcilerinin de söz aldığı toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hasan Öncel, KUTSO tarafından 2018 yılı Ağustos ayında başlatılan ve halen çalışmaları yürütülen Çini ve Seramik İhracatını Geliştirme UR-GE Projesi hakkında bilgi sundu.