E-Ticaret Hizmet Paketi Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla, şirketlerin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanallarının oldukça önemli hale geldiği belirtilmektedir.

Konuya ilişkin olarak TOBB öncülüğünde e-ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik birçok eğitim programı uygulamaya konulmuş, ayrıca ilk defa e-ticaret yapacak işletmelerin pazaryerlerinde komisyonsuz satış yapabilmesine imkân tanıyan projeler uygulandığı belirtilmektedir.

Bununla birlikte, pazar yerlerindeki sisteme uyum sağlayamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e- ticaret sitesini kurmak isteyen üyelerimiz için “E-Ticaret Hizmet Paketi” tasarlandığı belirtilmektedir.

Söz konusu paket ile TOBB bünyesindeki 365 oda ve borsa üyesi KOBİ’lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkanı sağlanmaktadır.

Vodafone Business iş birliğinde oluşturulan “E-Ticaret Hizmet Paketi” ile alan adı, hosting, email, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulduğu ve KOBİ’lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili sorulan için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği verildiği belirtilmektedir.

KOBİ’lerin e-ticaret için ihtiyacı olan tüm hizmetleri içeren E-Ticaret Hizmet Paketinin detaylarına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

 

İrtibat : 

Ayşenur Akkurt – Aysenur.Akkurt@vodafone.com

E-Ticaret Hizmet Paketi Bilgilendirmesi için link :

https://www.vodafone.com.tr/VodafoneBusiness/cozumler-kurumsal/e-ticaret-hizmeti.php