Kütahya TEKNOSOP Kurumsal Performans Yönetimi Teknik Desteği

Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle odamız tarafından, “Kütahya TEKNOSOP Kurumsal Performans Yönetimi Teknik Desteği” faaliyeti gerçekleştirilecektir. Faaliyet kapsamında katılımcılara, kurumsal performans yönetimi konusunda eğitim verilecek, ardından eğitime katılan üyemiz işletmeler arasından belirlenecek gönüllü 5 (beş) işletmeye, performans yönetimine ilişkin birebir danışmanlık hizmeti verilecektir.

Eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olup, katılımcılara KUTSO Akademi tarafından katılım sertifikası verilecektir. Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin https://forms.gle/7F81HZVKMK7aoBuB6 linkindeki formu doldurarak  4 Kasım 2020  tarihine kadar kayıt yaptırması gerekmekte olup eğitim tarihi, formu dolduran üyelerimize ayrıca bildirilecektir.

Bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Not: Eğitimler yüz yüze gerçekleştirileceğinden, Pandemi önlemleri sebebiyle katılım kısıtlı tutulacaktır.