DEVA PARTİSİ İL HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.  

Güncel konulara ilişkin görüş alışverişi yapılan ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şule Özbek İri, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ev sahipliği yaptı.

DEVA Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının, şehir için önemli dinamikler olduğundan bahisle, teşkilat yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Göreve başladıkları günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ile önümüzdeki dönemlerde planlanan faaliyetler hakkında bilgi paylaşarak, görüş alışverişinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, iş dünyasının yararına sürdürülen faaliyetler ile pandemi sürecindeki çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı. Üyelerin sorunları ve çözüm önerilerinin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere, ilgili makamlara iletildiğini belirterek, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalardan söz etti. KUTSO’nun, sosyal ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak üzere, paydaşlarla iş birliği halinde çalışmalarına devam ettiğini söyleyerek, nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın