Erişilebilirlik Ödülleri

T.C. Kütahya Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

T.C. İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nın 30.10.2020 tarihli ve 3402 sayılı yazı ekinde yer alan T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün yazısında; “2020 yılının Erişilebilirlik Yılı” ilan edilmesi nedeniyle “Erişilebilir Tasarımlar ve Ürünler, Erişilebilir Dijital Uygulamalar, Erişilebilir Kamu Kurum ve Kuruluşları, Erişilebilir Üniversiteler, Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri, Erişilebilir İşyerleri, Erişilebilirlik Sosyal Sorumluluk Projeleri, Erişilebilirlik Alanında Bilimsel Çalışmalar ve Projeler, Erişilebilir Medya İçeriği” kategorilerinde ödüllü yarışma düzenleneceği ve başvuru yapacak Birimlerin 20 Kasım 2020 tarihine kadar https://erisilebilirlik.ailevecalisma.gov.tr adresine müracaat edilebileceği belirtilmiştir.