Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Alibaba.com iş birliğinde, “Sınır ötesi B2B online pazarlama yöntemleri ve Alibaba ile İhracat” semineri, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Alibaba.com Türkiye resmi eğitmeni Aykut Ayan sunumunda ve uzman Erdi Danışman refakatinde düzenlenen seminer, yoğun ilgi ve katılımla yapıldı.

Aykut Ayan tarafından, Alibaba.com ile B2B online ihracat fırsatları, web sitesi ile pazarlama, online pazaryerleri gibi online pazarlama araçları, sosyal medya kullanımında yöntemler, e-ticaret fırsatları, e-ticaret amaçlı devlet destekleri, alıcı ile satıcı arasındaki iletişim, Alibaba.com ile yapılabilecek çalışma ve uygulamalar, örneklerle anlatıldı. Bilgilendirme sunumlarının ardından, katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Globalleşen dünyada ve dijital ortamların önem kazandığı son dönemlerde, her işletmenin bilişim teknolojileri ile tüm dünyaya açılmalarına fırsat sağlayabilecek konularda bilgiler paylaşılan seminerde, katılımcılar da memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın