KUTSO, TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI TOPLANTISINDA KÜTAHYA’YI TANITTI

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) tarafından, üyesi bulunan Türkiye’deki ticaret ve sanayi odalarının yetkilileri katılımında, çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

TD-IHK üyesi bulunan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’ın katıldığı toplantıda, katılımcılar kısaca kendini tanıttı ve iş ağının sürdürülmesi yönünde görüşmeler yapıldı.

Küreselleşen dünyada aktif bir iletişim ağının, iş dünyası ilişkileri için güçlü bir temel oluşturduğu ifade edildi. Pandemi sebebiyle önlem ve kısıtlamalar devam ederse, bu süreçte dijital ortamlarda toplantılara devam edileceği belirtildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, toplantıdaki hitabında, Kütahya’nın tarih, termal, turizm, maden vb. zenginlikleri ile coğrafi konum avantajı gibi konularda bilgi paylaştı. Bölgesel Zafer Havalimanının varlığı, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırım avantajları, sağlık ve termal turizm merkezi olarak uluslararası alanda geriatri tedaviye hizmet edebilecek yüksek potansiyele sahip olduğu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi varlığının bu tedavi hizmetinin sunulmasında önem taşıdığı gibi konularda bilgi vererek, ulusal ve uluslararası işletmeleri, Kütahya’ya yatırıma davet etti.

Haber: KUTSO Basın