KUTSO’DAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE DESTEK

SOKAK HAYVANLARI İÇİN KULÜBE
Kütahya Belediyesi, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) arasında, “Sokak Hayvanları İçin Sokağımız Hayvanlarımız Projesi” ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı.

Söz konusu protokol, Kütahya halkına, diğer kurum ve kuruluşlara hayvan hakları konusunda örnek olunmasını ve duyarlılık gösterilmesini sağlamak, hayvanlara muameleyle ilgili yükümlülükleri hatırlatmak, bu alanda farkındalığı yaymak, sevgi ve hoş görü yaklaşımlarını arttırmaya yönelik bir etkinlik oluşturmak amacıyla yapıldı.

Kütahya Belediyesi tarafından belirlenmiş ormanlık alanda, muhtelif yerlerde, şehirden uzak noktalarda sokak hayvanlarının toplanmasını ve barınma ile beslenmesini sağlamak, onlara yaşam alanı oluşturup, yerleşim alanı içerisine dağılmalarını azaltmak amaçlanmaktadır.

Sosyal sorumluluk projesine destek amacıyla, sokak hayvanları için 10 adet kulübe, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından, Kütahya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Müdür Vekili Neslihan Ege’ye teslim edildi. Müdür Vekili Ege, KUTSO’nun katkısından dolayı memnuniyet duyulduğunu ifade ederek teşekkür etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ise iyi dileklerini paylaşarak, bu tür sosyal sorumluluk projelerine, ilimizdeki herkesin katkıda bulunmasının faydalı olacağını dile getirerek, artarak sürmesinin arzu edildiğini belirtti.

 

Haber: KUTSO Basın