TÜRKİYE-AB İŞ DÜNYASI DİYALOĞU PROJESİ-YÜKSEK DÜZEYLİ İŞ DÜNYASI DİYALOĞU ETKİNLİĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) odamıza gönderilen yazıda;

Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle TOBB ile Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) iş birliğinde yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında, 10-11 Mart 2021 tarihlerinde “Türkiye-AB Yüksek Düzeyli İş Dünyası Diyaloğu” etkinliğinin online olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

“Yüksek Düzeyli Açılış Oturumu”, “AB Yeşil Mutabakatı Çerçevesinde AB-Türkiye Ekonomik ve Ticari İlişkileri ve Ortak Zorluklar”, “AB Yeşil Düzenine Geçişte Mesleki Beceriler”, “Toparlanma, Yatırım ve Sürdürülebilir Finansman”, “Döngüsel Ekonomi” başlıklarında dört tematik alan ile genel kapanış oturumlarından oluşacak etkinliğe Bakanlarımız, Avrupa Komisyonu üyeleri, Türk ve Avrupa iş dünyasının önemli temsilcileri ve uluslararası finans kuruluşlarının üst düzey yetkililerinin katılım sağlaması öngörülmektedir.

Etkinlik esnasında Türkçe ve İngilizce simultane çeviri sağlanacak olup etkinliğe ilişkin gündem ve kayıt bilgilerinin http://events.tebd.eu/event/high-level-business-dialogue adresinde yer aldığı hususunu bilgilerinize sunarız.