KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler ve yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgi paylaşıldı. Kütahya’nın, sosyal ve ekonomik durumu ile güncel konularda değerlendirme yapılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Şehrin ve bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda, KUTSO’nun paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiği vurgulandı.

İldeki organize sanayi bölgelerinin durumu hakkında da bilgi paylaşılan görüşmede, bu bölgelerde ağaçlandırma yapılması talebi de dile getirildi.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin ise kurumun yapısı ve işleyişine dair bilgi paylaşarak, gelecek kuşaklara daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirtti. Son yıllardaki yasal düzenlemeler ve yeni yapılandırma, müdürlüklerin, araç, ekipman, personel vb. gibi organizasyon yapılarındaki iyileştirmeler sayesinde, çalışmaların daha verimli hale geldiğini, ekonomik katkının da arttığını ifade etti. Ağaçlandırma çalışmalarının, bölgenin yöresel özelliklerine uygun şekilde yapıldığını, Kütahya’nın orman varlığı açısından çok şanslı olduğunu, ülkede beşinci sırada yer aldığını sözlerine ekledi.

Keskin, KUTSO Yönetim Kurulu ile yaptığı görüşmeden memnuniyet duyduğunu belirterek, iyi dileklerini paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ise hem Kütahya, hem de tüm ülke ve dünya için önemli olan çalışmalarından dolayı, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin’e ve tüm ekibine teşekkür ederek, ziyaretten memnun olduğunu belirtti.

 

Haber: KUTSO Basın