KUTSO’DAN 1000 AİLEYE GIDA YARDIMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası finansmanındaki gıda yardımı, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi, bu yılda, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Kütahya il merkezi, ilçeleri ve merkeze bağlı köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Finansmanı, TOBB ve KUTSO tarafından karşılanan ve toplam 152 bin lira değerindeki gıda yardım paketleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve çalışanlar aracılığıyla, 1000 aileye iletildi.

Yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin arttığı, sofraların bereketlendiği Ramazan ayında, gıda yardımlarını alanlar, bu destekten dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini belirtti.