ZAFER HAVALİMANI’NDAN İSTANBUL’A KARŞILIKLI UÇUŞLAR BAŞLADI

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanında uçak seferleri yeniden başladı.

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanındaki seferler, pandemi sebebiyle bir yılı aşkın bir süreden sonra yeniden başlamış oldu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) öncülüğünde, Kütahya OSB, 30 Ağustos OSB ve Kütahya Seramik OSB maddi katkıları sonucunda, uçuşların yeniden başlaması, bölgede sevinçle karşılandı.

Şehrimizin ve bölgemizin gelişmesine, ekonominin canlandırılmasına katkı sağlanması, Zafer Havalimanının etkinliğinin artırılması, iş dünyası temsilcilerine kolaylık sağlanması amacıyla yapılan iş birliği çerçevesinde, Zafer Havalimanındaki Kütahya-İstanbul THY iç hat bağlantı uçuşları, 17 Mayıs tarihi itibariyle başladı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç;

Bölgesel Zafer Havalimanının yeniden aktif bir şekilde hizmet vermesine katkıda bulunan başta Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik, Kütahya OSB, 30 Ağustos OSB ve Kütahya Seramik OSB Yönetim Kurullarına teşekkür etti. Özotraç, Zafer Havalimanının Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi açısından büyük önem taşıdığını, Kütahya’nın, bölgenin, sosyal ve ekonomik gelişmesinde büyük katkı sağlayacağını ifade ederek,  Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerine hayırlı olması dileklerini paylaşan Özotraç, çevre illerdeki iş dünyası temsilcilerinin ve tüm hemşerilerimizin desteğinden memnuniyet duyulacağını sözlerine ekledi.

Haber: KUTSO Basın