SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar ve beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri Şule Özbek İri ve Fatih Alkış’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette, ekonomik değerlendirmeler ve güncel konulara ilişkin fikir alış verişi yapılarak, iki kurumun çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

SGK İl Müdürü İsmail Sayar, ildeki işverenlerin kuruma yönelik sorumluluklarını yerine getirdiğini, bu hassasiyetin çalışmalarını kolaylaştırarak daha verimli hale getirdiğini belirtti. Son dönemdeki yapılandırma sürecine ilişkin de bilgi paylaşan Sayar, bu süreçte işverenlere yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlerinden söz etti.

SGK İl Müdürü Sayar, KUTSO’nun öncelikli paydaşları arasında bulunduğunu belirterek KUTSO Yönetim Kuruluna teşekkür etti. İki kurum arasında bugüne kadar etkili bir şekilde sürdürülen iş birliğinden dolayı memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, sosyal güvenlik haftasını kutlayarak, İl Müdürü nezdinde tüm çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Önel, pandemi sürecinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaşarak, KUTSO’nun üyelerin yararına olan çalışmalara ve paydaşlar ile iş birliğine önem verdiğini belirtti. İki kurum arasındaki güçlü iş birliği ve iletişimin artarak sürdürüleceğini ifade etti.

Ziyaretten duyulan memnuniyetin dile getirilerek teşekkür edilmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın