Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. (TTO) iş birliğindeki “KUTSO’nun İş-İşgören Temelli Uyum Süreçlerinin Yeniden Yapılandırılması” projesi kapanış toplantısı yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü (DPÜ) Prof.Dr.Kazım Uysal ile DPÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Hakan Kara’nın konuk edildiği toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Doç. Dr. Hakan Kara tarafından projeye ilişkin bilgi sunumu yapıldı. Kara, yapılan proje çalışmaları kapsamında, örnek bir işlevsel model geliştirildiğini, reorganizasyon ile KUTSO’ya ait özgün bir modelin bilimsel yöntemlerle oluşturulduğunu ve uygulamaların da bu temelde yürütüleceğini ifade ederek, proje verilerini KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’a takdim etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, akademik ve bilimsel çalışmaların her alanda önemli olduğunu, hem KUTSO’nun, hem de bağlı üyelerinin iş geliştirme ve farkındalığın artırılması yönündeki çalışmalara önem verildiğini belirtti. Mesleki eğitimin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalardan da söz eden Özotraç, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli ara elemanların kazandırılması için de eğitimin önemli olduğunu dile getirdi. DPÜ ile etkili ve verimli iş birliğinden, güzide kadroda yer alan akademisyenlerin değerli katkılarından memnuniyet duyulduğunu belirterek, DPÜ Rektörü Prof.Dr.Kazım Uysal’a teşekkür etti. Kamu, üniversite, sanayi iş birliğinin, üyelerin ve şehrin yararına artarak sürdürülmesinin hedeflendiğini sözlerine ekledi.

DPÜ Rektörü Prof.Dr.Kazım Uysal, Kütahya’nın stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Böyle çalışmalar, hepimiz için daha güzel işler yapma fırsatı sunuyor. KUTSO’nun çalışmalarımıza desteği için bir defa daha teşekkür ederim. Bu uyumlu ve beraber çalışmalarla daha fazla değer katmaya devam edeceğiz. Kamu, üniversite, sanayi iş birliği, başka çalışmalar ve projelerle artarak sürecek. Bunların sonuçlarının tüm paydaşlara yansıdığını beraber göreceğiz. Üniversitemizin proje ekibiyle ortak çalışmalar yapılarak yeni projeler geliştirilebilir. Bu çalışmalara destek verenlere teşekkür ederiz.”

Haber: KUTSO Basın