KUTSO ÜYELERİNE E-TİCARET VE İHRACAT FIRSATI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Tasarım Teknokent A.Ş.’de faaliyet gösteren Co-One International Ltd. Şti. arasında iş birliği ve çözüm ortaklığı protokolü yapıldı.

Protokol imzalanan toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Co-One International Ltd.Şti. Genel Müdürü Prof.Dr. Ercan Taşkın katıldı.

Protokol kapsamında, e-ticaret yoluyla ihracat yapmak isteyen KUTSO üyelerinin, şirketin sunmakta olduğu hizmetlere erişiminin kolaylaşması sağlandı. “Ready to Export” hizmeti ile işletmelerin iç ve dış çevre bazlı kapsamlı rekabet analizleri, ürün ve hizmetlerinin potansiyel uluslararası ticaret ve ihracat fırsatlarının keşfi ile 70’den fazla farklı ülkede potansiyel müşteri analizlerinin yapılması ve işletmeler arası görüşmelerin sağlanması planlanmaktadır. KUTSO üyesi işletmeler ayrıca, “Export in Trust” hizmeti kapsamında ihracat satışları üzerinden komisyon ücretlerinde indirimden yararlanabilecek, “Export with e-commerce” eğitiminden ücretsiz yararlanabilecektir.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, iş birliği ve çözüm ortaklığı protokolünün hayırlı olmasını temenni ederek, Kütahya Tasarım Teknokent A.Ş.’de faaliyet gösteren üyelerin yenilikçi ve geliştirici faaliyetlerde bulunmasından memnuniyet duyulduğunu ifade etti. Özotraç, üyelerin yararına, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak faaliyetlere paydaşlarla birlikte devam edileceğini belirterek iyi dileklerini paylaştı.

 

Haber: KUTSO Basın