DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ EĞİTMEN ARIYOR

T.C. Kütahya Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden odamıza intikal eden yazıda, ,

Milli Teknoloji Hamlesinde rol alacak gençlerin gelişimlerini sağlamak üzere, ihtiyaç duyacakları fiziki imkanları, donanımları, eğitimleri ve atmosferi ülke genelinde yaygın bir şekilde sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tübitak ve T3 Vakfı arasında 07/11/2018 tarihinde “81 ilde kurulacak 100 Deneyap Atölyesine ilişkin İşbirliği Protokolü” imzalandığı, 3.faz kapsamında açılacak olan 27 ildeki 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde görev alacak Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama ve Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti dersleri için Eğitmenlik Başvuru Süreci başladığı bildirilmektedir.

Başvuru ile ilgili olarak “Deneyap Türkiye Eğitmen Belirleme Şartnamesi”, “Deneyap Türkiye Eğitmen Belirleme ve Değerlendirme Süreci” afişi ve “Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmenlerini Arıyor!” afişi ekte yer almaktadır.

Bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Deneyap Türkiye Eğitmen Belirleme Şartnamesi