Rusya Helal Expo Fuarı – HATIRLATMA

Odamıza Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) gelen yazıda,

28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenlenecek olan 12. Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi kapsamında Rusya’nın en büyük helal fuarı olan Russia Halal Expo’nun gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
Rusya ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkeler arasındaki ticari ve ekonomik, bilimsel ve teknolojik, sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek için kurgulanan söz konusu fuar, her yıl düzenli olarak Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde gerçekleştirilmektedir. Bu defa, organizasyon içerisinde Türk markalarının tanıtımının yapılacağı bir Modest Fashion alanı ve defilesi planlanmaktadır. Türkiye’den milli katılım Discover Events Fuar ve Organizasyon Ltd.Şti. tarafından organize edilmekte olup, anılan fuara katılmak isteyen firmalarımız %100’e yakın teşvik desteği ile götürülmektedir.

Broşür