Zafer Kalkınma Ajansı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne CNC ve Kaynak Simülatörleri kurulmasına ilişkin proje protokolü imzalandı.

Zafer Kalkınma Ajansı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programına (MEGDEP) KUTSO başvurusu ve eş finansmanı ile “KUTSO ile Mesleki ve Teknik Eğitimde Sonuç Odaklı İş Birliği” projesi gerçekleştirildi. Proje faaliyetlerinden biri olarak Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine (KUTSO MTAL) CNC ve Kaynak Simülatörler laboratuvarlarının kurulması için yapılacak satınalma açık ihalesi sonucunda, kazanan firma “SAN LAB Simülasyon Araştırma Geliştirme San. Tic. A.Ş.” yetkilileri ile mal alımı sözleşmesi imzalandı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımında, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde, söz konusu proje ve faaliyetlerle, orta ve uzun vadede Kütahya’daki imalat sanayinin ihtiyaç ve taleplerine uygun olarak, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların istihdama kazandırılması, mesleki eğitimin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi yönünde KUTSO’nun katkı sağlama çalışmalarının gayretle devam edeceği açıklandı.

Haber: KUTSO Basın