KUTSO’DAN AFAD’A ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Ahmet Ali Artun’u ziyaret etti.

Ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç katıldı.

Afetlerin önlenmesine yönelik çalışmalarda sanayi-kamu işbirliğinin önemine vurgu yapılan görüşmede, Kütahya’nın afetselliği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Afet farkındalık eğitimleri, afet risklerinin azaltılması ve önleyici tedbir çalışmalarında bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tarafların desteğinin önemli olduğu vurgulandı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, sadece ilimizde değil ülkemizin çeşitli yerlerinde yaşanan afet ve acil durumlarda, KUTSO’nun hassasiyeti ve desteğini hissederek bundan güç kazandıklarını, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.