ZİRAAT BANKASI HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Feridun Şipal ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile görüştü. 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler, yürüttüğü faaliyetler, üye sayısı ve profili, organize sanayi bölgeleri ve yatırımlar, paydaşlarla iş birliği çalışmaları gibi konularda bilgi paylaştı. Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesinde devam eden alt yapı çalışmaları ve yer tahsislerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, yatırım avantajlarından söz etti. İş camiasının, dünyadaki yeniliklere ve değişimlere, ekonomik gelişmelere uyum sağlaması gerektiğinden bahisle, “Yeşil OSB, Yeşil Üretim” girişimlerinin Kütahya’da gerçekleştirilmek üzere çalışmalara başlandığını, şehrin bu açıdan da yeni yatırımlar için cazibe merkezi olabileceğini ifade etti. Kütahya’da sosyal ve ekonomik açıdan gelişme sağlanması yönünde paydaşlar arasında uyum ve iş birliğinin sürdüğünü, ilin, bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun işbirliği gayretinde olduğunu dile getirdi. KUTSO’nun tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurgulayarak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

KUTSO ile banka arasında yapılabilecek iş birliği çalışmalarına ilişkin görüş alış verişi de yapılan ziyarette, Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Feridun Şipal, Kütahya’nın da çalışma ve hizmet alanlarında olduğunu, KUTSO üyelerine yardımcı olmayı arzu ettiklerini belirterek, bankanın hizmetlerine ve bölgesel çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

KUTSO’nun desteğinin önemsendiğini, daha iyi çalışmalar yapmalarına katkı sağlayacağını belirterek, KUTSO üyesi işletmelere yardımcı olabilecek faaliyetlerde, hizmete ve göreve hazır olduklarını ve görüşmeden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

Haber: KUTSO Basın