KUTSO BAŞKANI ÖZOTRAÇ, TOBB İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gerçekleştirilen, Oda ve Borsalar Yönetim Kurulu Başkanları istişare toplantısına, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç katıldı.

Üyelerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerinin önceden TOBB’a iletildiği toplantıda, sektörel sorunlar ile çözüm önerileri istişare edildi.

Toplantıya katılan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, üyelerden gelen görüş ve istekler ile iş dünyası temsilcilerinin beklentilerini TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’na sundu.

Hisarcıklıoğlu, tüm oda/borsa başkanlarının üyelerinin nabzını tuttuğunu, kendisinin de oda ve borsa başkanlarından bilgi alarak, Türk iş dünyasının taleplerini ilgili makamlara aktardığını ifade ederek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.