Kütahya Vali Yardımcımız Mustafa Güney başkanlığında, Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Bülent Cebeci, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu ve Doç. Dr. Orhan Özatik katılımdaki heyet, İlimizde gerçekleştirilen Aizanoi Kısa Film Festivali’ne katkılarından dolayı Odamıza teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Öncel, Ahmet Yıldırım Yazaroğlu ve Salih Çetiner ile Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Alkış hazır bulundu.

İsmet Özotraç, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasının beş erkin bir araya gelmesi için elinden geleni yaptığını, illimizin dolayısıyla ülkemizin kalkınmasının her zaman en önemli gündem maddeleri olduğunu, bu kalkınma hamlesinin ancak beş erkin bir araya gelmesiyle olabileceği ifade ederek, bu tür etkinliklerden ve iş birliğinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Aizanoi Kısa Film Festivali’nin, İlimizin ve Aizanoi bölgesinin tanıtımı için çok önemli olduğunu belirterek, katkıda bulunan odamıza teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın