Odamız Organizasyonuyla Yurt Dışı İş Gezisi; 23-26 Eylül 2021 Belgrad

Sayın Üyemiz

Odamız önderliğinde, Sırbistan’ın başkenti Belgrad kentine Eylül ayında resmi ziyaret ve iş gezisi planlaması yapılacaktır. Üyelerimize yurt dışında iş imkanları yaratmak ve yeni iş imkanlarını incelemek adına düzenlenen bu seyahate tüm üyelerimiz katılım sağlayabilir.

23 – 26  Eylül 2021 tarihleri arasında planlanan bu organizasyonda

• Kütahya – İstanbul gidiş, İstanbul – Kütahya dönüş karayolu ile ulaşım
  • Türk Hava Yolları ile İstanbul – Belgrad gidiş, Belgrad-İstanbul dönüş
  • Belgrad Konsolosluğu Ticaret Ataşeliği ve Ticaret Odası ile toplantı randevuları
  • Katılımcılarımızın talebi doğrultusunda sektörel iş görüşmeleri randevuları
  • 25 Eylül tarihindeki toplu gala yemeği ve organizasyonu
  • Belgrad şehir turu
  • Karlofça-Novisad özel turu
  • Tek kişilik odalarda konaklama

Gibi etkinlikler bu seyahate dahildir. 2 doz Biontec veya 2 doz Sinovac aşısı olanlar ülkeye giriş yapabileceklerdir. Aşı olmayan üyelerimizin 48 saat önceden alınacak PCR negatif testini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Tüm bu etkinliklerle ile birlikte, üyelerimizin ödeyeceği tutar 450 Euro olacaktır.

İş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin 3 Eylül 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza kayıt yaptırmaları ve ücretini ödemeleri önem arz etmektedir.

Siz değerli üyelerimizi bu geziye katılmaya davet ediyoruz.

Bilgi ve rezervasyon için
Ahmet Orhan Güngör