EUROCHAMBRES: Avrupa’yı Canlandırmak Etkinliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin üyesi olduğu ve Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Avrupa’daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu “Reviving Europe” adlı etkinlik düzenlenecektir.

Etkinliğin amacı; ekonomik toparlanmayı hızlandırmak, işletmelerin istediği Avrupa hakkında somut fikirler sağlamak ve katılımcılara Avrupa’nın zorlukları ve önceliklerini tartışma fırsatı sunmaktır. Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021’de 11.00 -12.15 (TSİ) saatleri arasında “Komşuluk ve Genişleme” politikası kapsamında “Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı ülkelerinde toparlanma için kilit faktörler” oturumuna katılım sağlayacaktır.

Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün oturumların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır. Etkinliğe https://chambers4eu.eu adresinden kayıt yapılabilmektedir.