Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki heyet, Gebze Teknik Üniversitesi’ne inceleme ziyaretinde bulundu.

Ziyaret heyetinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Danışmanı Prof.Dr.Mehmet Tevfik Bayer, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Göksel Ilgaz, Zafer Kalkınma Ajansı ile Kütahya Organize Sanayi Bölgesi temsilcileri yer aldı.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan ile görüşen heyet, Kütahya Altıntaş Zafer OSB’nin Yeşil OSB olarak gerçekleşmesi, porsuk havzası, atık su arıtma tesisleri gibi konularda fikir alış verişi yaparak, yürütülebilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Gebze Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü akademisyenleriyle de görüşen ve üniversite içerisinde incelemeler yapan Kütahya heyetiyle, sağlık ve lojistik alanlarında yararlanılan insansız hava aracına ilişkin bilgiler de paylaşıldı.

Karşılıklı iyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin sunulmasıyla ziyaret programı sona erdi. KUTSO Başkanı İsmet Özotraç, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan’a, günün anısına Şehit Mehmet Sancaktar Anıtı hediye etti.

Haber: KUTSO Basın