PARKHAYAT HASTANESİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Parkhayat Kütahya Hastanesi Tıbbi Direktörü Dr.Gökalp Çağrı Öztürk ile Kurumsal Tanıtım Temsilcileri Selime Durmuş ve Habip Topuz, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel ve Genel Sekreter Salih Nafi Alıç ile görüştü.

Ziyarette, hastane ile KUTSO arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan iş birliği protokolü çerçevesindeki sağlık hizmetleri istişare edildi. Yapılan anlaşma ile KUTSO üyelerinin yararlanabileceği sağlık hizmetlerine, önümüzdeki aylarda açılması planlanan kalp merkezinin Kütahya’ya katkılarına ilişkin bilgi paylaşıldı.

Ayrıca, Parkhayat Sağlık Grubu tarafından yürütülen sağlık hizmetlerinin ve yeni projelerin Kütahya’da uygulanmasının şehre katkısı hakkında görüş alış verişi yapıldı.

Karşılıklı iyi dileklerin, görüşmeden ve iş birliğinden duyulan memnuniyetin dile getirilmesi ile ziyaret sona erdi.