Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) iş birliğindeki Dijital Pazarlama eğitimi,  çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç, pandemi döneminde KUTSO Akademi eğitimlerinin, online devam ettiğini, şartlar uygun olduğunda yüz yüze yapılabileceğini dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Dumlupınar Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ercan Taşkın’ın sunumunda düzenlenen eğitimde, dijitalleşmenin önemi, son yıllardaki dijital dönüşümün sosyal ve ticari hayata etkisi, işletmelerin dijital ortamlara uyumu, bu uyumun sağlanması için tavsiyeler, dijital pazarlamanın avantajları ve önemi gibi konularda bilgiler verilerek, katılımcıların soruları cevaplandı.