Burkina Faso/ Corail Industrie Firma Talebi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda,

Vagadugu Büyükelçiliğimizin yazısına atfen, Burkina Faso’da yerleşik Corail Industrie firması temsilcilerinin domates ürünlerinin işlenmesine yönelik ekipman, teknoloji transferi ve know-how sağlayabilecek Türk firmalarının desteklerini ve irtibat bilgilerini talep ettikleri belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Corail Industrie firmasının en geç 30 Kasım 2021 tarihi itibariyle ülkemizden bir şirket ile müzakereleri neticelendirerek söz konusu tesisin açılışını 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde Koudougou’da düzenlenmesi öngörülen III. Uluslararası Pamuk ve Tekstil Fuarı kapsamında gerçekleştirmeyi arzu ettikleri bildirilmektedir.

İlgilenen üyelerimizin ekteki tabloyu doldurarak 5 Kasım 2021 tarihine kadar, Ticaret Bakanlığı’na iletilmek üzere, Odamız (kaan@kutso.org.tr) göndermesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Kütahya Ticaret ve Ticaret Odası

Ek Listesi: