Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu tarafından konuk edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, il genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, KUTSO’nun faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Görüşmelerin ardından, Kütahya Belediyesi tarafından başlatılan “İkamet Kart” uygulaması kapsamında, iş birliği protokolü imzalandı.

Bu kapsamda, Kütahya’daki üniversitelerde eğitim öğretimini sürdüren öğrenciler, ikametlerini şehrimize taşımaları halinde kendilerine verilecek olan “İkamet Kart” ile yapacakları alışverişlerde, KUTSO üyesi gönüllü işyerlerinin, %5 ile %20 oranında sağladığı indirimlerden yararlanabileceklerdir.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, yaptığı konuşmada, ildeki paydaşların iş birliğinin önemine vurgu yaparak, Kütahya’nın yararına sunulan hizmetlerde, tüm paydaşlarla müşterek çalışmaların devam ettiğini, bundan sonraki dönemlerde de artarak sürdürülmesinin arzu edildiğini ifade etti. Ziyaretten ve iş birliğinden memnuniyet duyulduğunu söyleyerek, hayırlı olmasını diledi.

Haber: KUTSO Basın