Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsalarda uygulanan TOBB Akreditasyon Sistemi çerçevesinde gerçekleştirilen dış denetimde, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), başarısını sürdürdü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, oda ve borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılması, TOBB çatısı altındaki oda ve borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi, oda ve borsaların “beş yıldızlı” hale gelmesi amacıyla geliştirilen TOBB Akreditasyon Sistemi, KUTSO’da 2008 yılında uygulanmaya başlanmıştı. Akredite Oda statüsünün 2008 yılında kazanılmasının ardından, her yıl iyileştirme ve geliştirme çalışmaları artarak devam etti.

TOBB koordinatörlüğünde bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu Vakfı denetçisi tarafından KUTSO’da gerçekleştirilen TOBB Akreditasyon Sistemi Belge Yenileme Denetimi sonucunda, KUTSO’nun sürdürülen başarılı çalışmaları tescillenmiş oldu.

KUTSO’da gerçekleştirilen denetimin açılış ve kapanış toplantılarına, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çalışanlar katıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, denetimin kapanış toplantısında yaptığı konuşmada, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve TOBB Akreditasyon Sistemini “Kalitasyon” markasıyla entegre bir şekilde, mükemmel seviyede uygulanma gayreti gösterildiğini, kazanılan başarıların, daha çok çalışmak ve hizmet kalitesini her yönden daha fazla geliştirmek için fırsat olduğunu dile getirdi. Denetimin başarılı geçmesinden dolayı, tüm organ üyelerini ve çalışanları tebrik ederek, bu başarıların artarak sürdürülmesi yönünde çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Haber: KUTSO Basın