HİSARLI AHMET SEMPOZYUMU TEMSİLCİLERİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Devlet Konservatuarı Müdürü Prof.Dr.Uğur Türkmen ile Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Altınsoy ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, “9-12 Haziran 2022” tarihlerinde “Müzik ve İklim” teması ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde düzenlenecek olan “12.Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu” hakkında bilgi paylaşıldı.

Sempozyum yürütme kurulunu temsilen KUTSO’ya yapılan ziyarette, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof.Dr.Uğur Türkmen, 13.Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu’nun, 2023 yılında İtalya’da düzenleneceğinin müjdesini vererek, KUTSO Yönetim Kuruluna, her yıl sempozyuma sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, kültür ve sanatın, toplumun tüm kesimleri açısından büyük öneme sahip olduğunu, KUTSO’nun da kültür ve sanatı önemseyerek, çeşitli faaliyetleriyle desteklediğini dile getirdi. Özotraç, yöresel değerlerin ve Kütahya’nın, uluslararası mecralarda tanıtılmasına katkı sağlayan çalışmalardan dolayı konuklara teşekkür etti. KUTSO’nun imkânları çerçevesinde, ildeki sosyal sorumluluk çalışmalarına destek olduğunu ve ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, iyi dileklerini paylaştı.

 

Haber: KUTSO Basın