Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) koordinatörlüğündeki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kütahya Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Kütahya Tasarım Teknokent’i ziyaret etti.

TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ali Alper Olgun beraberindeki kurul üyelerinin ziyaretinde, Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Vekili DPÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hasan Göçmez ve Tasarım Teknokent Yetkilisi İsmail Yoşumaz ile görüşmeler yapılarak, Teknokent’te faaliyet gösteren işletmeler ziyaret edildi.

Teknokent’in organizasyon yapısı, işleyişi, sunulan destekler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alındı. Ayrıca, işletmeler yerinde incelenerek, faaliyetleri ile üretilen ve satışı yapılan mamuller hakkında görüşmeler yapıldı.

Tasarım Teknokent’te yer alan firmalar ile TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu iş birliğinde yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Kütahya’daki diğer firmaların, satın almalarını Teknokent’te bulunan işletmelerden yaparak desteklemesi gerektiği vurgulandı. İş birliği ve iletişimin güçlendirilerek, iş birliğinin geliştirilmesi yönünde ortak çalışmaların sürdürülmesi konusunda fikir birliği sağlandı.

Görüşmeden duyulan memnuniyetin ve karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile program sona erdi.

Haber: KUTSO Basın