Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Milletvekilleri, CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, beraberindeki heyet Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis divanının ev sahipliği yaptığı ziyarette, Başkan Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalar, yatırımlar ve organize sanayi bölgelerindeki gelişmeler, mesleki eğitimin geliştirilmesine ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetler, üniversite sanayi iş birliği gibi konularda bilgi paylaştı.

Özotraç, reel sektörün sorunlarını dile getirerek, bunların çözümü için, iş dünyası adına bürokratlardan destek istendiğini, bölgesel ve ulusal ekonomik kalkınma için yatırımların artırılmasının arzu edildiğini belirtti. Bu çerçevede, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesinde devam eden yatırımlar ile Yeşil OSB kurulmasına yönelik çalışmalardan söz etti.

KUTSO heyeti katılımcıları, kendi faaliyet alanları ile ilgili bilgi paylaşarak, sektörel ve ekonomik konularda misafir heyetle bilgi alış verişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, çeşitli illere ziyaretler yapıldığını, bunlara devam edileceğini belirtti. Güncel ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Öztrak, iş dünyası faaliyetlerinin ekonomik açıdan büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve ziyaretin anısına fotoğraf çekimi yapılmasıyla toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın