TBMM İdare Amiri ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Disiplin Kurulu Başkanı Erkan Haberal ile beraberindeki MHP milletvekilleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyaret heyetine, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve İl ve İlçe Başkanlığı heyeti refakat etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, Meclis Divan Üyesi Melih Aslan’ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, çalışma esasları, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalar, yatırımlar ve organize sanayi bölgelerindeki gelişmeler, yeşil OSB oluşturma girişimleri, ticaret ve ihracat verileri, mesleki eğitimin iyileştirilmesi gayretiyle devam edilen faaliyetler, üniversite sanayi iş birliği çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı.

Kütahya’daki yerel yönetimler başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve tüm paydaşlarla uyumlu bir beraberliğin olduğunu, bu uyumun, şehrin, bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak şekilde sürdürülmesinin arzu edildiğini vurguladı. Özotraç, gelişme ve kalkınmaya katkı sağlanması yönünde, üretimin ve istihdamın, ihracatın ve yatırımların artırılması gerektiğini, dünyada değişen şartlara uyum sağlayabilecek yenilikçi yaklaşımların hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

TBMM İdare Amiri ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Disiplin Kurulu Başkanı Erkan Haberal, “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında Kütahya’yı ziyaret ettiklerini belirtti. İş insanlarının görüşlerinin değerli olduğunu, geleceğe yönelik çalışmalara yön vereceğini ifade etti. KUTSO’nun çalışmalarına ilişkin bilgiler alarak, görüşmeden memnuniyet duyulduğunu sözlerine ekledi.

Güncel ve ekonomik konuların da değerlendirildiği ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve günün anısına hediye takdimi ile sona erdi.

Haber: KUTSO Basın