İMMİB Akademi Aralık Ayı Ücretsiz Online Eğitim Takvimi

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birliklerinden (İMMİB), Odamıza gönderilen yazıda;

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği bünyesinde İMMİB Akademi tarafından üye firmalarımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine yönelik eğitim etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.
Covid-19 salgını dolayısıyla üyelerimize yönelik ücretsiz çevrimiçi eğitimler aracılığıyla hizmet vermeye devam edilmektedir. Bu kapsamda çevrimiçi sürdürülmekte olan eğitim faaliyetlerimize ilgi duyan herkes katılabilmektedir.
Başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği ekte yer alan söz konusu eğitimlere katılabilmek için http://akademi.immib.org.tr adresinden başvuruda bulunulması gerekmektedir. Her bir eğitim programı ile ilgili sınırlı kontenjan bulunmakta olup, eğitimlerin içeriklerine ve eğitmen özgeçmişine ilişkin bilgiler web sitemizde ayrıca yer almaktadır.

Kütahya Ticaret ve Sanayi odası

EK : İMMİB Akademi Aralık Ayı Ücretsiz Online Eğitim Takvimi