Geleceğin Gücü Girişimciler (g3) Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği olan Geleceğin Gücü Girişimciler (g3) Forumu; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve GEN Türkiye himayelerinde, Birlik Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten ÖZTÜRK ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali SABANCI’nın katılımlarıyla, “Girişimciliğin Tam Zamanı” teması ile 23 Aralık 2021 Perşembe günü Gaziantep’te gerçekleştirilecektir.

Girişimcilik ekosisteminin önemli aktörlerini konuşmacı ve mentor olarak bir araya getiren etkinlikte, ülkemizde hızla büyüyen e-ticaret ve oyun sektörüne gerçekleştirilen yatırımlar ve gelişmeler ele alınacaktır. g3 Foruma katılım durumunda https://g3forum.tobb.org.tr/ linkinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Bu kapsamda Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası ev sahipliğinde  gerçekleştirilecek g3 Forum’a, Koordinatörü olduğunuz TOBB İl Kadın/Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Üyeleri’nin katılımın sağlanması, ilinizdeki üniversitelere duyurulması talep edilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

EK:g3 Forum 2021 GAZİANTEP PROGRAMI (1 sayfa)