Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Uludağ İhracatçı Birlikleri işbirliğiyle, her yıl gerçekleştirilen Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerinin, bu yıl ki oturumları, 21-22-23 Aralık 2021 tarihlerinde, aşağıda detayları yer alan programla, çevrimiçi (video konferans şeklinde) düzenlenecektir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) koordinasyonunda online gerçekleştirilecek seminerlere katılım ücretsiz olup, seminer bitiminde katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Bahse konu seminerlere katılmak isteyen üyelerimizin, 17 Aralık 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar, aşağıda belirtilen kayıt linkinden (3 gün için ayrı ayrı olmak üzere) kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt yaptıran üyelerimizin mail adreslerine, seminerlerden bir gün önce UİB tarafından katılım (bağlantı) linki gönderilecektir.

EK-1: DIŞ TİCARET EĞİTİM SEMİNERİ PROGRAM VE KAYIT