KUTSO’YA TÜGEM ZİYARETİ

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirliği Derneği) Kütahya Temsilciliği Başkanı Kenan Uzman ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile görüştü.

Kenan Uzman, emlak danışmanlığı alanında faaliyet gösteren üyelerin sektörel durumuna ilişkin bilgi paylaşarak, mesleğin itibarının artırılması yönünde gayret gösterildiğini ifade etti. Bu amaçla il ve ülke genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) ve sahibinden.com işbirliğinde düzenlenen emlak danışmanlığı eğitimlerine katılım sağlandığını, mesleki eğitim ve staj konularında sektörün yararına yasal düzenlemeler yapıldığını, TÜGEM çatısı altında, sektördeki işletmeler için geliştirme ve iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Uzman, KUTSO’nun hem üyelerine, hem de derneğin il şubesine katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişim ve iş birliğinin önemini vurgulayarak, Kütahya’daki dernek yapılanmasından dolayı tebrik etti.

Karşılıklı iyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin dile getirilmesi ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın