ZAFER HAVALİMANI KÜTAHYA İSTANBUL UÇUŞLARINDA DEĞİŞİKLİK

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanında, Kütahya-İstanbul uçuşları devam ediyor.

Zafer Havalimanından yapılan açıklamada, 20 Aralık 2021 tarihinden geçerli uçuş günleri ve saatleri güncellendi.

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanındaki seferler, Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar günlerinde, Kütahya-İstanbul illerinde karşılıklı uçuş ile sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda, şehrimizin ve bölgemizin gelişmesine, ekonominin canlandırılmasına katkı sağlanması, Zafer Havalimanının etkinliğinin artırılması, iş dünyası temsilcilerine kolaylık sağlanması amacıyla Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile THY arasında iş birliği protokolü imzalanmıştı.

İstanbul ile Kütahya arasında karşılıklı devam eden seferler, başta turizm sektörü olmak üzere, iş insanları tarafından memnuniyetle karşılanırken, tüm hemşerilerimizin desteği büyük önem taşımaktadır.

Kütahya ve bölgedeki iş dünyası temsilcilerinin seyahat ihtiyaçlarının daha verimli bir şekilde karşılanması açısından, 20 Aralık’ta geçerli olacak uçuş planında olmayan Salı, Perşembe, Cumartesi günlerini de kapsayacak, haftanın her günü, sabah Kütahya’dan İstanbul’a gidiş, akşam İstanbul’dan Kütahya’ya dönüş olacak şekilde, karşılıklı sefer düzenlenmesinin, iş insanlarının beklentilerine cevap vereceği düşünülmektedir.

Bu kapsamda, haftanın her günü sabah ve akşam saatlerinde, Zafer Bölgesel Havalimanımızdan, Kütahya-İstanbul karşılıklı uçuş seferleri düzenlenmesi, ilimiz ve bölgemizin sosyal ve ekonomik gelişmesine katkıyı artıracaktır.

Haber: KUTSO Basın